De ce Femibion?

Aducerea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie a unui cuplu, insa pana a ajunge aici este nevoie de planuirea atenta a sarcinii intrucat sunt foarte multe detalii de care trebuie sa se tina cont. Asadar, cu ajutorul Femibion totul poate fi mult mai simplu, intrucat sunt aduse nu numai suplimentele si produsele adecvate, ci si o serie esentiala de sfaturi pentru ca perioada sarcinii sa decurga in cele mai bune conditii.

De ce Femibion?
Femibion ajuta orice viitoare mamica sa isi planuiasca cu minutiozitate sarcina, astfel incat sa creasca considerabil sansele de concepere, iar totul sa se deruleze cat mai simplu. Incepand de la calendarul fertilitatii, la informatii cu privire la dieta, alimentatie, suplimente, sfaturi si nu numai, toate se afla la numai cateva click-uri distanta.

Alimentatie corespunzatoare

Este esential ca in timpul sarcinii sa fie adoptat un stil de viata cat mai sanatos, insa si un plan alimentar bine pus la punct. Asadar, se recomanda evitarea consumului de dulciuri si alimente prajite si se prefera fructele si legumele, fapt care ajuta, in primul rand, ca sarcina sa decurga normal, insa si viitoarele mamici sa isi pastreze greutatea optima. Cu alte cuvinte, din dieta nu trebuie sa lipseasca proteinele, fierul, amidonul sau acizii grasi intrucat acestia aduc mai multe beneficii atat pentru mamica, cat si pentru fat, astfel ca printre alimentele recomandate se numara oaule, pastele, produsele lactate, pestele si multe altele.

Importanta suplimentelor

Totodata, Femibion propune si o serie de suplimente alimentare, care sunt ideale in cursul sarcinii, insa acestea nu inlocuiesc o masa, ci doar o completeaza. Exista mai multe tipuri de suplimente, iar acestea se administreaza in functie de momentul sarcinii, sub atenta supraveghere a medicului, astfel ca pe aceasta cale se previn o multime de riscuri cu privire la dezvoltarea bebelusilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu