Lenjerii de pat

Cu totii stim cat de greu este sa gasim lenjerii de pat de calitate prin magazine si cat de mult timp pierdem in cautarea lor, asta cand totul poate fi nespus de simplu, prin simpla apelare la magazinele online specializate, unde modelele preferate se afla la numai cateva click-uri distanta. Eu am vrut sa schimb lenjeria in ambele dormitoare, motiv pentru care am pierdut cateva ore prin oras mergand din magazin in magazin, insa ba nu gaseam un model care sa imi placa, ba preturile erau prea mari, ba nu erau disponibile dimensiunile pe care le doream.
In cele din urma m-am decis sa incerc online si sa caut un magazin cu o politica de retur prietenoasa, astfel incat sa pot renunta la produse in decurs de cateva zile daca acestea nu imi plac. Si asa am descoperit magazinul CasaNewConcept, unde am ramas placut surprinsa nu numai de gama disponibila pe site, dar si de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Nu am avut nevoie de prea mult timp pana sa ma decid asupra modelului celor doua lenjerii de pat pe care voiam sa le achizitionez si imediat am plasat o comanda. Aceasta a fost livrata imediat, iar de cateva saptamani ma bucur de calitatea acestor produse care, intradevar, merita. Asa ca pot spune ca profesionalismul nu a lasat de dorit, nici din partea magazinului, nici a produselor, dar nici a curierului.
Preturile sunt foarte bune, pentru toate categoriile, insa eu am descoperit si foarte multe oferte, asa ca a trebuit sa profit de cea 1+1 gratis pentru ca am platit o singura lenjerie, dar pentru acest pret am primit doua si asa am innoit ambele dormitoare. In schimb, nu am profitat de faptul ca la fiecare comanda de minim 399 de lei transportul prin curier este gratuit, insa cu siguranta data viitoare voi avea o comanda mai generoasa.
Asadar, am sa recomand magazinul online CasaNewConcept pe oriunde am ocazia, astfel incat oricine sa stie ca daca are nevoie de lenjerii de pat de cea mai buna calitate sa stie unde sa apeleze si sa nu mai piarda timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu