Uleiul de oregano NU este doar pentru gatit! Trebuie sa stii ca…

Uleiul de oregano trebuie sa fie un produs indispensabil pentru orice cabinet de medicina sau pentru trusa ta medicala de acasa!

Nu te gandi la uleiul de oregano doar ca si ingredient care da gust mancarurilor tale, fiindca niciodata acesta nu s-a limitat la aceste proprietati. Beneficiile sale terapeutice erau stiute inca din vremea imperiului Roman.Iata cateva proprietati terapeutice ale uleiului de oregano pe care trebuie sa le stii:

Uleiul de oregano are proprietati anitimicrobiene unice care lupta in mod natural impotriva bacteriilor, fungilor si virusilor. Este cel mai eficient antimicrobian din familia uleiurilor esentiale!

Care este diferenta intre uleiul de oregano si antibiotice?

Antibioticele sunt proiectate sa impiedice ciclul normal de viata al bacteriilor, lasand loc acestora sa dezvolte mutatii si rezistenta, ceea ce nu se intampla si in cazul uleiului de oregano.


Uleiul esential de oregano, este de 26 de ori mai puternic si eficient decat antisepticele

Specialistii au denumit uleiul de oregano ca fiind “Rolls Royce-ul antisepticelor naturale”, fiind unul dintre cei mai eficienti agenti antimicrobieni, vizand doar patogenii daunatori.

In anul 1977, dorctorul francez Belaiche, a folosit uleiul de oregano ca baza de referinta atunci cand compara actiunea bactericida a altor substante. Practic, acest standard inalt de performanta al uleiului de oregano a fost apreciat cu mai bine de 30 de ani in urma.

Mai mult, dincolo de actiunea bactericida, uleiul de oregano previne spasmele, convulsiile si tulburarile nervoase. Acelasi lucru este valabil si pentru candida, pe care antibioticele standard nu o pot trata.


Alte beneficii extraordinare ale uleiului de oregano pentru sanatatea ta:

Conform specialistilor de la Plantum.ro, magazin online de produse naturiste, uleiul de oregano este un puternic stimulent imunitar. Atunci cand se face tranzitia dintre anotimpuri iar organismul nostru este tot mai dispus la raceli, creeaza-ti un obicei sa urmezi un tratament de 2 ori pe zi, dizolvand 3 picaturi de ulei de oregano intr-un pahar cu apa.

Spune STOP durerilor musculare si artritei!

O caracteristica esentiala uleiului de oregano este proprietatea antiinflamatorie. Tocmai de aceea, sportivii si cei care sufera din cauza artritei sau alte afectiuni similare, pot beneficia de utilizarea acestuia.

Cum se administreaza? Aplica cateva picaturi direct pe piele si maseaza usor. Daca esti sensibil la uleiul de oregano nu il aplica nediluat, ci combina 1 picatura de ulei oregano cu 5 picaturi de ulei de nuca de cocos, masline sau migdale.


Iar daca vrei sa pierzi in greutate, este solutia ideala!

Este important sa stii ca uleiul de oregano elimina grasimea corporala nedorita. Ingredientul activ al uleiului de oregano, carvacrolul, moduleaza genele si reduce iritarea in tesutul adipos alb.

Retine! Un tranzit intestinal bun este tot ce ai nevoie pentru o stare buna de sanatate iar combinat cu miscarea, ai sanse tot mai mari sa pierzi in greutate!

Sfatul nostru: Urmeaza periodic o cura cu ulei de oregano pentru  curatarea tractului digestiv!

Bucura-te de sanatatea ta! Meriti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu