Efemeritatea decoratiunilor de sarbatori

Printre cele mai frumoase si inovative decoratiuni sunt cele care tin de sarbatorile de iarna. In fiecare an, anotimpul racoros ne indeamna sa impodobim bradul cu beteala, globuri de sticla si alte accesorii. Se intampla, insa, destul de des sa uitam ca toate aceste accesorii sunt facute sa fie folosite doar o perioada scurta de timp. Astfel, lunile ianuarie si februarie ii surprind pe cei mai multi dintre noi cu toate accesoriile si decoratiunile care tin de Craciun inca agatate in casa. Oare din cauza ca suntem expusi S.A.D. (ceea ce psihologii numesc Seasonal Affective Disorder) ? Cine stie, dar cu siguranta exista moduri in care te poti descurca mai bine cu decoratiunile acestea. Mai jos ti-am pregatit cateva sfaturi!

Fa-le cadou!

Gandeste-te ca poti face o fapta buna si astfel poti sa donezi decoratiunile tale de Craciun unor case de copii. De ce sa te descotoresesti de acest gen de accesorii de sarbatori cand ai putea infrumuseta ziua unor copilasi neajutorati?

Reutilizeaza-le!

Daca nu stii ce sa faci cu decoratiunile de sarbatori vechi, reutilizeaza-le! Sunt o multime de tutoriale pe internet care te-ar putea ajuta sa le revopsesti sau sa adaugi diferite accesorii si sa le transformi aspectul. Tinand cont ca in fiecare, exista anumite combinatii de culori mai folosite decat altele, te poti baza pe aceste trenduri efemere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu