Accesorii specifice bailor cu design scandinav

Una dintre trasaturile definitorii ale stilului scandinav de amenajari interioare este spatialitatea. Un efect obtinut prin mai multe metode cum ar fi optarea pentru ferestre de mari dimensiuni, covoare mici sau utilizarea culorilor deschise, impresia de spatiu aerisit si incapator e completata si de folosirea a putine obiecte de mobilier. De exemplu, un living nordic e decorat cu o masa, 2 fotolii si o canapea, fara a adauga inutil alte elemente masive. Acest lucru face stilul nordic usor de inteles si de aplicat, dar in acelasi timp scoate in evidenta accesoriile si piesele de mobila individuale mai mult fata de un curent de design aglomerat. De aceea, accesoriile folosite in interioarele scandinave sunt cat se poate de rafinate si naturale, iar atentia acordata detaliilor cum sunt formele, motivele si materialele este deosebita. Ti-am pregatit mai jos cateva concepte de accesorii specifice bailor cu design scandinav ca sa obtii acest look mai usor.


Accesoriile din portelan

Look-ul designului interior nordic e definit de culoarea alb si de griurile colorate. Nici aspectul bailor nu este diferit, de aceea simplitatea materialului ceramic va aduce eleganta camerei. In functie de preferintele tale, poti opta, de exemplu, pentru un recipient pentru sapun lichid din portelan si inox cu diverse motive geometrice in griuri colorate sau cu pete de culoare contrastante. Poti sa iti alegi din gama de accesorii de baie aici.

Utilizarea accentelor metalice

Metalele cu aspect lucios reprezinta o optiune foarte buna pentru decorarea baii tale in mod elegant. Cele mai folosite materiale sunt inoxul si cuprul sau diferite aliaje din alama folosite pentru aspectul auriu. Reflectand lumina si detaliile interiorului, metalul lasa o impresie dinamica asupra privitorului si atrage atentia in mod placut. Ai grija sa folosesti aceeasi nuanta a materialului in toata incaperea. De exemplu, un inel de prosoape auriu langa o savoniera cu accente de inox ar aglomera prea mult look-ul. Opteaza pentru o nota de unitate si foloseste, in acest caz, auriul pentru raftul de deasupra chiuvetei, detaliile corpurilor de lumina si robinetii de la dus.


Incorporeaza elemente naturale

Materialele inedite cum sunt marmura sau cimentul ofera accesoriilor alese de tine pentru baie un aspect foarte natural. Marmura aduce aspectul clasic al unei roci dure, iar griul cimentului impermeabil ofera paleta de culori specifica stilului preferat de nordici. Poti vedea ce efect au astfel de accesorii aparte chiar in showroomul TheHome.

In cele din urma, nu uita ca cel mai important este sa te simti confortabil in locuinta ta si sa te identifici cu decoratiunile folosite. Interioarele nordice mizeaza foarte mult pe legatura cu materialele cat mai naturale pentru ca se simt foarte legati de mediul inconjurator. Tu cu ce materiale preferi sa accesorizezi baia ta in stil scandinav?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu