Sortimente de intimitate

Intimitatea este una dintre formele cele mai ascunse ale sufletului nostru. Nimic din ceea ne dorim nu este dezvaluit cu adevarat de catre noi. Tinem totul secret intr-o colivie ascunsa a sufletului nostru asteptand oamenii potriviti cu care sa impartasim principalele lucruri pe care le simtim.

Dorurile, of-urile, tristetile, durerile si fericirile intense: toate salasluiesc intr-un cotlon ascuns al mintii noastre, pentru eternitate. Ce ne face sa ne diferentiem de ceilalti oameni si de celelalte fiinte ale naturii? Exact acest lucru. Constiinta noastra este una cu propria noastra personalitate. Elemente indivizibile ale cuvantului primordial care au dat nastere la tot ceea ce ne inconjoara. Cat la suta este real din tot ceea ce simtim si tot ceea ce vedem? Nu putem sti. Tot ce putem afla de-a lungul timpului este sensul vietii, iar acesta putem spune ca este dat tot de catre noi si de catre acea constiinta. Ca un sortiment de intimitate.

Intimitatea este fericirea cea mai mare a fiintelor sociale si blestemul cel mai crunt al persoanelor singure. Intimitatea esti tu, atunci cand ramai singur cu tine si poti sa-ti spui orice fara sa te minti. Intimitatea este de fapt un fel de adevar.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu